Half9 werkgever

GRATIS vacature plaatsen

Kandidaten uit UW regio

DIRECT reacties

Alle voordelen op een rij

Half9 Facts & Figures

 

Tijd voor Half 9!

Tarieven
 • Abonnement per jaar - 250 euro
 • Vacatureplaatsing met abonnement - 49 euro
 • Vacatureplaatsing zonder abonnement - 99 euro

 • Advertentiemedium
  Half9.nl is een zeer interessant advertentiemedium voor uw vacatures. Snel, eenvoudig en altijd up-to-date. Wij zorgen ervoor dat uw vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. Bij de vacatures gaat het ons om de kwaliteit en niet op de kwantiteit. Daarom richten wij ons alleenn op kwalitatieve bedrijven en niet op de intermediairs.

  De juiste kandidaten
  Tiendduizenden interessante kandidaten hebben zich inmiddels ingeschreven en ontvangen een alert message van een vacature op hun vakgebied en niveau. Uw vacature wordt wijd verspreid en bij de juiste doelgroep onder de aandacht gebracht. De kandidaat wordt direct naar uw bedrijfswebsite geleid zodat hij/zij een goed beeld van de organisatie krijgt. De geinteresseerde kandidaat kan dan ook via uw website/recruitmentsysteem direct solliciteren.

  Half9 doet het werk
  Half9.nl neemt het werk uit handen. Wij houden uw site wekelijks nauwkeurig in de gaten en plaatsen of verwijderen al uw vacatures op onze vacaturesite. Daardoor zijn wij altijd up-to-date en hoeft u (behalve uw eigen site bij te werken) geen enkele handling te verrichten.

  Meten is weten
  Wij meten alles. Dus ook het aantal kandidaten dat via Half9.nl uw vacature bekijkt. Wij hebben vanzelfsprekend geen toegang tot het aantal directe sollicitaties.

  Garantie
  Wij garanderen dat minimaal 200 unieke kandidaten de vacature op uw site bekijken. Het gemiddelde aantal ligt gemiddeld veel hoger. Mocht dat aantal onverhoopt niet gerealiseerd worden dan betaalt u ons niets.

  Abonnement of losse vacatures
  Een vacature plaatsen zonder abonnement kan natuurlijk ook . Stuur ons een kort mailtje info@half9.nl en alles wordt geregeld.

  cityclinics website