Randstad en Duitsland 

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een specialist waar het gaat om het maken van een veilige werkplek op hoogte, zoeken wij steigerbouwers. Onze klant beschikt over een ruim aanbod van steigers, hangbruginstallaties, hoogwerkers en persoonlijke valbeveiliging. Heb je ruimtelijk inzicht, geen last van hoogtevrees, werk jij graag in de buitenlucht, ben je een vroege vogel, betrouwbaar en heb je een flexibele instelling dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar energierijke steigerbouwers en biedt vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen het vak! 

Functie-eisen

Je bent een echte doorzetter en bereid alles te willen aanpakken. Je bruist van de energie, bent fit en hebt een goede werkmentaliteit. Je vindt het geen probleem om continue buiten te werken onder welke weersomstandigheden dan ook. Je werkt oplossingsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende functie eisen: 

 • Je hebt enige ervaring binnen de (steiger)bouw, 
 • Je kan goed samenwerken, 
 • Je bent zorgvuldig, stressbestendig, resultaat, - en klantgericht, 
 • Je bent in het bezig van een rijbewijs 

Bedrijfsprofiel

Je bent voornamelijk werkzaam in de omgeving van de Randstad of Duitsland. Als steigerbouwer ben je samen met je team verantwoordelijk voor het veilig opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties. Je bent je bewust van het belang van veiligheid in jouw omgeving. Je wordt gekoppeld aan een ervaren steigerbouwer waar je samen mee aan de slag gaat om de klussen te klaren. 

Aanbod

Wij bieden een leuke en dynamische baan aan bij een sterk groeiend en professioneel bedrijf en een gezellig team. Je maakt een werkweek van minimaal 40 uur. De werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 en incidenteel tot 17:30 bij overwerk. Er geldt een zeer goed salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar een baan met mogelijkheden om door te groeien? Reageer dan snel via info@half9.nl met jouw cv!

Half 9 verzorgt flexpersoneel voor functies van LBO tot en met WO niveau. Onze opdrachtgevers zijn actief in Gelderland. Volgens het Local4Local principe werken wij voortdurend aan onderhoud en uitbouw van ons netwerk in de regio Gelderland. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact.
 • Datum Geplaatst: 29 maart 2019

 • Type vacature: Full time

 • Plaats:

  Duitsland
 • Vakgebied: Bouw & Installatie

 • Opleidingsniveau: N.v.t.

 • Vacature nummer: 581128

 
Kopieer KQJ9kc in het onderstaande veld
Uw CV en sollicitatiebrief graag in word (*.doc) of PDF formaat toevoegen.