Salarisadministrateur (Nijmegen)

Salarisadministrateur (40 uur)

Haldu Groep zoekt een ervaren fulltime salarisadministrateur. Ben jij een slimme denker en een accurate doener, dan zijn wij op zoek naar jou. Gezien de organisatiegroei, zoekt de Haldu Groep versterking op de afdeling administratie. Dit betekent onder andere dat we extra handen nodig hebben bij de wekelijkse verloning van onze uitzendkrachten. De afdeling administratie bestaat uit 6 gezellige en hardwerkende collega’s. Ondanks dat iedereen zijn werkzaamheden zelfstandig uitvoert, wordt er nauw met elkaar samengewerkt, waardoor het een collegiale en oplossingsgerichte afdeling is.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega-assistent salarisadministrateurs ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze verschillende werkmaatschappijen. Wekelijks verwerk en controleer je de salarismutaties en zorg je ervoor dat de salarissen van onze uitzendkrachten juist en tijdig worden betaald. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie richting onze opdrachtgevers en het uitvoeren van controles. Je fungeert als aanspreekpunt op het gebied van de salarisadministratie ten opzichte van de assistent loonadministrateurs, collega’s van andere afdelingen, flexkrachten en opdrachtgevers. Tevens houd je de nieuwe wet- en regelgeving bij. Je zet dit indien nodig om in acties en lever je een actieve bijdrage aan het implementeren en inrichten van het nieuwe salarisadministratiepakket.

Wie ben je?

 • Als persoon ben je communicatief vaardig, analytisch, flexibel, integer en zeer accuraat.
 • Proactief en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien in het vak.

Wat vragen wij van jou?

 • Studerende voor de Vakopleiding payroll services (VPS) of de bereidheid om dit diploma te gaan behalen;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als salarisadministrateur en in het bezit van een PDL-diploma.
 • Relevante kennis van automatisering.

Wat bieden wij jou?

Bij de Haldu Groep werk je in een dynamische omgeving waarin je een verantwoordelijke functie krijgt met veel ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. Een afwisselende baan met een marktconform maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een open organisatie.

Wie zijn wij?

Haldu Groep is een informeel en hardwerkend bedrijf. Wij hebben de ambitie de komende jaren verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Zo kunnen wij ons ontwikkelen tot een betrouwbare partner die invulling kan geven aan de flexibele schil voor opdrachtgevers in deze branches. Zij kiezen voor inlenen bij zorgvuldig geselecteerde voorkeursleveranciers. Haldu Groep richt zich met name op uitvoerende functies in de bouw, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouw en automotive. Haldu Groep heeft haar sporen in de uitzending van personeel ruimschoots verdiend door ervaring te koppelen aan jeugdig enthousiasme en gedrevenheid én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Dat is continuïteit en de basis voor succes. En dit uitdagende spel spelen wij graag samen met jou.

Aan de slag?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij die gedreven salarisadministrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Eelco Derksen. Hij is te bereiken op 024 – 3977536 en via Eelco@haldugroep.nl. Wij verwachten een motivatie brief waarin je vertelt waarom deze functie jou op het lijf geschreven is en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw cv.

Half 9 verzorgt flexpersoneel voor functies van LBO tot en met WO niveau. Onze opdrachtgevers zijn actief in Gelderland. Volgens het Local4Local principe werken wij voortdurend aan onderhoud en uitbouw van ons netwerk in de regio Gelderland. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact.
 • Datum Geplaatst: 21 maart 2018

 • Type vacature: Full time

 • Plaats:

  Nijmegen
 • Vakgebied: Administratie & Secretarieel

 • Opleidingsniveau: MBO, LBO/VMBO

 • Vacature nummer: 477788

Solliciteer: Salarisadministrateur

 
Kopieer O5uoN9 in het onderstaande veld
Uw CV en sollicitatiebrief graag in word (*.doc) of PDF formaat toevoegen.