Voor Vakkrachten in Nijmegen zijn wij op zoek naar Recruiter Roemenië

Recruiter Roemenië (28 uur per week) 

De functie
Het werven, selecteren en begeleiden van Roemeense werknemers voor onze klanten in Nederland en Duitsland

Het bedrijf

Wij zijn al sinds 2001 als uitzender actief in de branches Techniek en Bouw.  Daarbij richten wij onze pijlen op het bemiddelen van EU arbeidsmigranten.

De kandidaat
Ga je graag met mensen om? Ben je oprecht nieuwsgierig naar wat andere andere mensen beweegt? Vind je het leuk om de juiste persoon te vinden voor de job en ervoor te zorgen dat hij of zij in alle rust ook zijn of haar werk kan doen? Spreek je vloeiend Roemeens (ook Hongaars is een pre) en daarnaast ook goed Nederlands of Engels of Duits? Heb je een commerciële instelling? Ben je ambitieus en resultaatgericht en in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij wellicht ons nieuwe teamlid Recruiters Roemenië !

De werkgever
Je komt te werken in een jong team van buitenlandse recruiters. Je taken bestaan o.a. uit het werven van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, het organiseren van vervoer en huisvesting en het optreden als aanspreekpunt voor onze (toekomstige) Poolse medewerkers. Kortom, een veelzijdige functie bij een dynamisch bedrijf.

De locatie
Je zult werken vanuit ons kantoor in Nijmegen.

 

Het contract

Je begint met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

 

Het salaris

Het bruto maandsalaris bedraagt bij een 28-urige werkweek €1.516,67

 

De actie
Interesse? Reageer direct en mail je motivatie en cv met foto naar onze directeur Frank Klaassen via info@vakkrachten.nl of bel voor meer informatie met operational manager Jan Swartjes via 06 51525720

 

Half 9 verzorgt flexpersoneel voor functies van LBO tot en met WO niveau. Onze opdrachtgevers zijn actief in Gelderland. Volgens het Local4Local principe werken wij voortdurend aan onderhoud en uitbouw van ons netwerk in de regio Gelderland. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact.
  • Datum Geplaatst: 6 februari 2019

  • Type vacature: Part time 24-32 uur

  • Plaats:

    Nijmegen
  • Vakgebied: Administratie & Secretarieel

  • Opleidingsniveau: N.v.t.

  • Vacature nummer: 374588

Solliciteer: Recruiter Roemenië

 
Kopieer WaZb8s in het onderstaande veld
Uw CV en sollicitatiebrief graag in word (*.doc) of PDF formaat toevoegen.