Voor CekaFlex zijn wij op zoek naar Recruiter Polen

Recruiter Polen, 24 uur per week

 

De functie
Het werven, selecteren en begeleiden van Poolse werknemers.

Het bedrijf

Wij zijn al sinds 2007 als uitzender actief in de branches Techniek en Bouw.  Daarbij richten wij onze pijlen op het bemiddelen van EU arbeidsmigranten.

De kandidaat
Ga je graag met mensen om? Ben je oprecht nieuwsgierig naar wat andere andere mensen beweegt? Vind je het leuk om de juiste persoon te vinden voor de job en ervoor te zorgen dat hij of zij in alle rust ook zijn of haar werk kan doen? Spreek je vloeiend Pools en daarnaast ook goed Nederlands of Engels? Heb je een commerciële instelling? Ben je ambitieus en resultaatgericht en in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij wellicht onze nieuwe (junior) Recruiter Polen!

De werkgever
Je komt te werken in een jong team van buitenlandse recruiters. Je taken bestaan o.a. uit het werven van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, het organiseren van vervoer en huisvesting en het optreden als aanspreekpunt voor onze (toekomstige) Poolse medewerkers. Kortom, een veelzijdige functie bij een dynamisch bedrijf.

De locatie
Je zult werken vanuit ons kantoor in Nijmegen.

 

Het contract

Je begint met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

 

Het salaris

Voorwaarden volgens de NBBU Cao functieniveau klasse 3. Het bruto maandsalaris bedraagt bij een 24-urige werkweek €1.040,00.

 

De actie
Interesse? Reageer direct en mail je motivatie en cv onze Recruiter Roel Schreuder: r.schreuder@cekaflex.nl of bel hem tijdens kantooruren (behalve woensdag) voor meer informatie: 088-3539005.

Half 9 verzorgt flexpersoneel voor functies van LBO tot en met WO niveau. Onze opdrachtgevers zijn actief in Gelderland. Volgens het Local4Local principe werken wij voortdurend aan onderhoud en uitbouw van ons netwerk in de regio Gelderland. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact.
  • Datum Geplaatst: 20 maart 2018

  • Type vacature: Part time 24-32 uur

  • Plaats:

    Nijmegen
  • Vakgebied: Administratie & Secretarieel

  • Opleidingsniveau: MBO, LBO/VMBO

  • Vacature nummer: 847863

 
Kopieer tZlPoK in het onderstaande veld
Uw CV en sollicitatiebrief graag in word (*.doc) of PDF formaat toevoegen.