Medewerker administratieve ond... (Nijmegen)

Dringend gezocht!

Medewerker administratieve ondersteuning 24 – 32 u/pw

Voor onze vestiging in Nijmegen zoeken wij met spoed iemand die een belangrijke bijdrage gaat leveren in de ondersteuning bij allerlei front-office werkzaamheden.

De werkzaamheden omvatten het bieden van complete commerciële ondersteuning aan de afdeling verkoop, het inspelen op signalen van opdrachtgevers, het voorbereiden van documenten en telefonische – en schriftelijke beantwoording van dringende vragen.

De ideale kandidaat spreekt vloeiend Duits, Engels en Nederlands, heeft een vlotte babbel en voelt zich in een commerciële functie echt op zijn plaats. Tevens beschikt hij/zij over een flinke portie doorzettingsvermogen, inzicht, flexibele houding. Daarbij is precies werken een vanzelfsprekendheid, en kan hij/zij onder druk presteren.

Voor deze functie is HBO werk – en denkniveau gewenst, en ervaring in de uitzendwereld een belangrijke meerwaarde. Overige taalkennis is een pre, maar niet vereist.

De beloning voor deze functie is marktconform, en er geldt een bonussysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Swartjes 088-0121722. Past dit nou echt bij jou? Reageer dan direct via Half9.nl met je cv en motivatiebrief!

 

Half 9 verzorgt flexpersoneel voor functies van LBO tot en met WO niveau. Onze opdrachtgevers zijn actief in Gelderland. Volgens het Local4Local principe werken wij voortdurend aan onderhoud en uitbouw van ons netwerk in de regio Gelderland. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwaliteit, transparantie en persoonlijk contact.
  • Datum Geplaatst: 9 april 2018

  • Type vacature: Part time 24-32 uur

  • Plaats:

    Nijmegen
  • Vakgebied: Administratie & Secretarieel

  • Opleidingsniveau: MBO, HBO, LBO/VMBO

  • Vacature nummer: 872868

Solliciteer: Medewerker administratieve ond...

 
Kopieer MKCkkq in het onderstaande veld
Uw CV en sollicitatiebrief graag in word (*.doc) of PDF formaat toevoegen.