Gastvrouw  vestiging Arnhem 

City Clinics is een Nederlandse kliniek met diverse vestigingen gespecialiseerd in injectables. Met een team van enthousiaste professionals dienen wij onze cliënten Botox en Fillers toe. Dit doen we op onze eigen informele wijze, een bezoek aan City Clinics geeft een goed gevoel. Kwaliteit, veiligheid en dat tegen een aantrekkelijke prijs, daar staan wij voor.  Momenteel heeft City Clinics een 10-tal vestigingen; in de steden Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Hilversum, Groningen, Nijmegen, Maastricht en Rotterdam.

Door de groei die wij realiseren zijn wij op zoek naar een gastvrouw op oproepbasis voor de vestiging in Arnhem. Dit is een leuke, dynamische functie met veel interactie naar onze cliënten. Bij jou voelen de cliënten zich op hen gemak en je geeft ze de service die ze verdienen. jij bent het positieve verlengstuk van City Clinics.

We bieden meer dan een uitdaging, dit is een unieke kans! Deze kliniek wordt jouw kliniek, jouw eigen verantwoordelijkheid. Met je enthousiasme en commercieel talent breng je jouw eigen brede netwerk in contact met City Clinics. Je bent mede verantwoordelijk voor de groei van deze vestiging. Je zorgt ervoor dat de vestiging er tip-top uitziet en verwent onze cliënten. Wij zoeken commitment voor de aankomende jaren. Een kandidaat uit de regio Arnhem/Nijmegen heeft onze voorkeur. 

Het aantal uren per week is variabel, we starten met 20 uur. Het aantal uren kan in de toekomst worden uitgebreid samen met de groei van de vestiging. Je legt verantwoording af aan de praktijk-coördinator.

 

Functie-inhoud:

- ontvangen en begeleiden van de cliënten

- assisteren van de artsen

- administratieve werkzaamheden m.b.t patiëntengegevens en facturering   

- afspraken maken (oa na-controles / behandelingen) en inboeken

- bestellingen bij het hoofdkantoor

- schoonhouden van de kliniek

- pr-activiteiten voor de kliniek

 

Functie-eisen:

- MBO+ / HBO-niveau

- Affiniteit en ervaring met de cosmetische branche

- Ondernemend

- Sociaal en commercieel ingesteld

- Servicegericht, enthousiast, positieve houding en gevoel voor humor

- Flexibele opstelling voor wat betreft de werkuren/-dagen

- Representatief

 

S.v.p. alléén reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Reageer direct via Half9 of stuur een mail t.a.v. Lotte van Ewijk. Mailadres: lotte.van.ewijk@cityclinics.nl

City Clinics is een Nederlandse kliniek met diverse vestigingen gespecialiseerd in injectables. Met een team van enthousiaste professionals dienen wij onze clienten Botox en Fillers toe. Dit doen we op onze eigen informele wijze, een bezoek aan City Clinics geeft een goed gevoel. Kwaliteit, veiligheid en dat tegen een aantrekkelijke prijs, daar staan wij voor. Momenteel heeft City Clinics een 9-tal vestigingen; in de steden Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Hilversum, Rotterdam en Nijmegen.
  • Datum Geplaatst: 10 april 2018

  • Type vacature: Part time 16-24 uur, Part time 24-32 uur

  • Plaats:

    Arnhem
  • Vakgebied: Administratie & Secretarieel, Gezondheidszorg, Overheid

  • Opleidingsniveau: HBO, MBO

  • Vacature nummer: 875388

 
Kopieer X5WsK2 in het onderstaande veld
Uw CV en sollicitatiebrief graag in word (*.doc) of PDF formaat toevoegen.